Stichting Hanzehaven Zutphen

Kleine kunst aan boord zondag 21 augustus 2016

kleine kunst aan boord 2016

Op zondag 21 augustus vindt in de museumhaven Zutphen het festival “Kleine kunst aan boord” plaats.

Van 13.00 – 17.00 uur zal er door diverse artiesten aan boord van de historisch schepen in de museumhaven Zutphen voorstellingen worden gegeven.

• Jan en Gemma Alfrink; “De jongen die de wijde wereld introk”.
    Een familievoorstelling met marionetten en muziek op het schip Walravina.
  • Tessa Valstar en Ron Vernout; …… een spannende muzikale reis.
    Gigi de giraf is heel somber. Om hem op te vrolijken besluiten ze te gaan varen. Familievoorstelling vanaf 2 jaar.
  • Sebastiaan van den Bergh en Patrycja Skowronska.
    Studenten van de Celloacademie Jeroen den Herder zullen diverse composities spelen.
  • Gery Groot Zwaaftink speelt: ‘Panta Rhei’.
    Aan boord van een schip lijkt het me leuk om liedjes te gaan spelen die met water of met de stromingen van het leven te maken hebben.
  • Me-ander: Hadewyn: Keltisch harp en zang & Onno: accordeon/toetsen.
    Hun repertoire bestaat voor het grootste gedeelte uit eigen muziek waarin de folkinvloeden hoorbaar zijn. Me-ander brengt kleine muzikale verhalen waarin je je als luisteraar kunt herkennen, tot rust kan komen of mag wegdromen.
  • Stef Woestenenk en Appie Daalmeijer
    De één is zo oud als de ander jong is. Samen met Appie staat Stef o.a. in theaters en diverse podia in het land! Ze spelen nummers van Bob Dylan en de bands waar Appie in speelde, zoals David Copperfield (Style), Thin Horse, Valentino’s en Ides of May.
  • Tales & Tunes
    Dit ervaren trio heeft inmiddels meerder muzikale vertelvoorstellingen gemaakt, en ’t is altijd een verassing wat ze uit de hoge hoed zullen toveren. Tales & Tunes bestaat uit Eugene Ligtvoet (gitaar, banjo) Wolfram Reisiger (accordeon, fagot) en Cornelie Wannee (viool, ukelele).
  • Mama Juke
    Authenticiteit is het kenmerk van Mama Juke. Van klein tot bombastisch, tintje klassiek tot muziek van de laatste generaties, kortom een muzikaal avontuur met covers, vaak in een nieuw jasje maakt hun shows verrassend en origineel.
  • Christina Millet & Moafaq al Jamal; “Vriendschap”.
    Moafaq al Jamal speelt oed en zingt, Christina Millet vertelt verhalen. De muziek van El Andalus (het moorse Spanje) wordt in Syrië en Palestina nog veel gespeeld.
achtergrond Stichting Hanzehaven Zutphen